Μένουμε σπίτι και κάνουμε τις ακτινογραφίες μας στο σπίτι με ασφάλεια!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας πληροφορούμε ότι η Ακτινοδιάγνωση Κατ΄ Οίκον, στη δύσκολη αυτή περίοδο, παραμένει σταθερή στο πλάι των ασθενών που την εμπιστεύονται. Τα συνεργεία μας συνεχίζουν να εξυπηρετούν όλους του ασθενείς με δυσχέρεια μετακίνησης που χρειάζονται ακτινολογικές εξετάσεις στο σπίτι.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενούς μας, ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα έκθεσης στον κορωνοϊό.

Το προσωπικό μας λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας, ενώ ο εξοπλισμός μας απολυμαίνεται μετά από κάθε επίσκεψη που το συνεργείο μας πραγματοποιεί.

Παρακαλούμε όσους παρουσιάζουν συμπτώματα γρίπης, όπως πυρετό, βήχα, δύσπνοια να ενημερώνουν τον οικογενειακό τους γιατρό ή τον ΕΟΔΥ οποίος θα τους κατευθύνει για περαιτέρω ενέργειες.

Επίσης παρακαλούμε να ενημερώνετε το τηλεφωνικό μας κέντρο εάν ο εξεταζόμενος παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα.

Είναι πιθανό να σας ζητηθεί ιατρική γνωμάτευση ή αποτέλεσμα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊου προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας. Βοηθήστε μας ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας βοηθούμε με ασφάλεια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. 

Ο ΙΑΤΡΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΑΡΛΙΑΣ

εξετασεις στο σπιτι με ασφαλεια
εξετασεις στο σπιτι με ασφαλεια

Λαμβάνουμε τα ενδεδειγμένα μετρα ατομικής προστασίας, σε ασθενείς με πιθανή COVID 19

Μοιράστε τη γνώση

Βρισκόμαστε στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα

Καλέστε μας άμεσα!