Ακτινοδιάγνωση κατ’οίκον

Υπερηχογράφημα κατ’οίκον

Με τον κορυφαίο φορητό υπερηχοτομογράφο της αγοράς PHILIPS CX50

Κινητή μονάδα υπερήχου

Σε Όλη Την ΑΤΤΙΚΗ -Καθημερινά, Με Χαμηλό Κόστος

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γνωματευμένης Υπερηχογραφίας από Ειδικό Ιατρό

ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ​
100
 •  
ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ​
100
 •  
ΝΕΦΡΩΝ - ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ​
100
 •  
ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ​
120
 •  
ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ - ΜΑΣΤΟΥ- ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ​
100
 •  
ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ
100
 •  
ΟΣΧΕΟΥ
100
 •  

Ισχύουν Επιπλέον Χιλιομετρικές Επιβαρύνσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Την τελευταία δεκαετία η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των υπερήχων έχει οδηγήσει στην κατασκευή συμπαγών φορητών υπερηχογραφικών μηχανημάτων, που ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογίες ενός κλασικού σταθερού υπερηχογράφου.

Βασισμένο στη λογική του φορητού υπολογιστή, οι φορητοί υπερηχογράφοι προσομοιάζουν σε αυτόν, θυμίζουν δηλαδή ένα μεγάλο laptop. Σε αυτούς ενσωματώνονται σε μορφή software οι εφαρμογές που επιτρέπουν βέλτιστη ποιότητα απεικόνισης και απόλυτη αξιοπιστία.

Η ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ, προσφέρει σε όλους τους ασθενείς που την εμπιστεύονται, την απόλυτη διαγνωστική αξιοπιστία του φορητού υπερηχογράφου CX 50 της πρωτοπόρου εταιρίας κατασκευής συστημάτων υπερήχων PHILIPS. Είμαστε οι πρώτοι που θέτουμε στη διάθεση όλων όσων το έχουν ανάγκη το κορυφαίο φορητό μηχάνημα υπερήχων παγκοσμίως, που φέρνει στο σπίτι του ασθενή όλες τις τεχνολογίες αιχμής που έχουν καθιερώσει τη PHILIPS ως μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστριών εταιριών υπερήχων. Ο υπερηχογράφος CX50 παρέχει υψηλότατη ποιότητα απεικόνισης, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα κορυφαία σταθερά μηχανήματα υπερήχων, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης κάθε είδους υπερηχογραφήματος στο σπίτι του ασθενή, με την ποικιλία υπερηχογραφικών κεφαλών που προσφέρει.

Η ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και διαθέτει για το σκοπό αυτό υπερηχογραφικές κεφαλές κατάλληλες για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εξετασεων. Αιχμή στην απεικόνιση αποτελεί η κεφαλή C5-1 MHZ PUREWAVE που με την τεχνολογία Penetration δίνει τη δυνατότητα εξέτασης ακόμα και εξαιρετικά υπέρβαρων ασθενών. Οι άνθρωποι αυτοί αδυνατούν να μεταφερθούν ενώ ακόμα και τότε τα περισσότερα ακτινολογικά μηχανήματα όπως π.χ. αξονικοί τομογράφοι, έχουν όριο στο σωματικό βάρος του ασθενή που μπορούν να δεχθούν. Επομένως μόνη λύση αποτελεί το διαγνωστικό υπερηχογράφημα το οποίο το μηχάνημά μας PHILIPS CX50 προσφέρει και μάλιστα στο χώρο όπου βρίσκεται ο ασθενής.

Με τις διαθέσιμες κεφαλές μας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για υπερηχογραφήματα κοιλίας, όπως άνω ή κάτω, νεφρών και ουροδόχου κύστης, προστάτη, έσω γεννητικών οργάνων, ήπατος, χοληδόχου κύστης, χοληφόρων, παγκρέατος. Επίσης θυρεοειδούς, μαστών, όσχεου, μαλακών μορίων κ.α. Ο φορητός υπερηχογράφος CX 50 δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ακόμα και τρισδιάστατων (3D) υπερηχογραφημάτων.

Τέλος, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι τον πρώτο και κύριο ρόλο για ένα διαγνωστικό υπερηχογράφημα έχει πάντα ο ακτινοδιαγνώστης ιατρός που το πραγματοποιεί. Η εμπειρία το ιατρού και η εξειδίκευσή του στον διαγνωστικό υπέρηχο αποτελεί εχέγγυο επιτυχούς διάγνωσης. Η ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ και ο ειδικός Ακτινοδιαγνώστης ιατρός, εξειδικευμένος στο διαγνωστικό υπερηχογράφημα κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς εγγυώνται για το αποτέλεσμα. Έχοντας χιλιάδες υπερηχογραφήματα όλων των ειδών στο ενεργητικό του, ο κ. Μπαρλιάς εξειδικεύεται στην προσέγγιση ασθενών με διαγνωστικές δυσκολίες, όπως ασθενείς με κινητικά προβλήματα, χρόνιες παθήσεις, υπέρβαρους, ανοϊκούς με αδυναμία συνεργασίας και κάθε ειδική περίπτωση. Οδηγός του είναι πάντοτε η υπομονή και η πίστη ότι με την εμπειρία, τη γνώση και τον εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής κάθε ασθενής μπορεί να έχει τη βοήθεια που του αξίζει.

 

Υπερηχοτομογράφος

Τεράστιο βάρος δόθηκε στον υπερηχοτομογράφο μιας και ο κάθε γιατρός γνωρίζει ότι ένα αξιόπιστο υπερηχογράφημα είναι η καλύτερη απεικονιστική μέθοδος για ασθενείς που δε μετακινούνται.

Ετσι αποκτήθηκε ο κορυφαίος φορητός υπερηχοτομογράφος PHILIPS CX 50, ο οποίος στην κυριολεξία ενσωματώνει τις τεχνολογίες ενός high end σταθερού μηχανήματος.

Με δυνατότητα μέχρι και 3D απεικόνισης αποτελεί μακράν τον κορυφαίο φορητό υπερηχογράφο της αγοράς και αποτελεί από μόνος του ένα κορυφαίο συγκριτικό πλεονέκτημα της ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ υπερηχοτομογράφου PHILIPS CX50 προσφέρουμε ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Ιδού μία γεύση από τις δυνατότητες του αξεπέραστου φορητού PHILIPS CX50 …

Τιμές υπερηχογραφημάτων Κατ οικον

Σε Όλη Την ΑΤΤΙΚΗ -Καθημερινά, Με Χαμηλό Κόστος, Αποκλειστικά Από Ειδικό Ιατρό.

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γνωματευμένου Υπερηχογραφήματος

ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

100
 •  

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

120
 •  

ΟΣΧΕΟΥ

100
 •  

ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ

100
 •  

ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ - ΜΑΣΤΟΥ- ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ

100
 •  

ΝΕΦΡΩΝ - ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ

100
 •  

ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ

100
 •  

Ισχύουν Επιπλέον Χιλιομετρικές Επιβαρύνσεις