Triplex κατ’οίκον​

Triplex κατ’οίκον​

Μια ειδική κατηγορία εξετάσεων αποτελούν τα λεγόμενα «τρίπλεξ», δηλαδή η έγχρωμη υπερηχογραφική μελέτη της ροής του αίματος στο σώμα.

Τα «τρίπλεξ» χωρίζονται σε αυτά που αφορούν τη ροή του αίματος στα αγγεία του σώματος, αρτηρίες ή φλέβες και το τρίπλεξ καρδιάς.

Παράδειγμα των πρώτων είναι το τρίπλεξ αρτηριών- φλεβών κάτω ή άνω άκρων, το τρίπλεξ καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, το τρίπλεξ κοιλιακή αορτής κλπ. Τα τρίπλεξ αγγείων πραγματοποιούνται από ειδικούς ακτινοδιαγνώστες ιατρούς.

Το τρίπλεξ- υπέρηχος καρδιάς, αποτελεί την υπερηχογραφική μελέτη της καρδιάς και της ροής του αίματος στους χώρους της, από την οποία εξάγονται συμπεράσματα για τη λειτουργικότητά της. Διενεργείται από ειδικούς καρδιολόγους ιατρούς, εξειδικευμένους στο αντικείμενο.

Triplex κατ’οίκον 1

Σε όλη την Αττική - Καθημερινά

Triplex κατ’οίκον 2

Με χαμηλό κόστος

Triplex κατ’οίκον 3

Επιτόπου Παράδοση Γνωματευμένου Τρίπλεξ Κατ’ Οίκον από Ειδικό Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη

Τα τρίπλεξ στο σπίτι που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε είναι:

Υπερηχοτομογράφος

Τεράστιο βάρος δόθηκε στον υπερηχοτομογράφο μιας και ο κάθε γιατρός γνωρίζει ότι ένα αξιόπιστο υπερηχογράφημα είναι η καλύτερη απεικονιστική μέθοδος για ασθενείς που δε μετακινούνται.Ετσι αποκτήθηκε ο κορυφαίος φορητός υπερηχοτομογράφος PHILIPS CX 50, ο οποίος στην κυριολεξία ενσωματώνει τις τεχνολογίες ενός high end σταθερού μηχανήματος.
Με δυνατότητα μέχρι και 3D απεικόνισης αποτελεί μακράν τον κορυφαίο φορητό υπερηχογράφο της αγοράς και αποτελεί από μόνος του ένα κορυφαίο συγκριτικό πλεονέκτημα της ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του κορυφαίου φορητού υπερηχοτομογράφου σας
προσφέρουμε:

  • Τρίπλεξ Αγγείων στο σπίτι
  • Τρίπλεξ Φλεβών στο σπίτι και
  • Τρίπλεξ καρδίας στο σπίτι

Η υγεία σας αποτελεί προτεραιότητά μας.

Κινητή μονάδα έγχρωμης υπερηχογραφικής απεικόνισης (Triplex)

Τιμές Triplex Κατ’ Οίκον

Σε όλη την Αττική Καθημερινά, Με Χαμηλό Κόστος, Επιτόπου Παράδοση
Γνωματευμένου Τρίπλεξ Κατ’ Οίκον από Ειδικό Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη.

*Ισχύουν επιπλέον χιλιομετρικές επιβαρύνσεις

Ειδικές τιμές σε: Φιλοξενούμενους σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων , ΑμΕΑ , Σε μεγάλο αριθμό εξετάσεων

ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

120
  •  

ΑΟΡΤΗΣ

120
  •  

ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΛΕΒΩΝ ΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

140
  •  

ΣΠΛΗΝΟΠΥΛΑΙΟΥ ΑΞΟΝΑ

120
  •  

ΦΛΕΒΩΝ ΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

120
  •  

ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ

120
  •  

ΚΑΡΔΙΑΣ

150
  •  

Σαββατοκύριακο + 20€

Επίσημες αργίες + 40€

Προετοιμασία για τρίπλεξ στο σπίτι

TRIPLEX ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΛΕΒΩΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

Δεν απαιτείτε καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας την προηγούμενη εξέταση.

 

TRIPLEX ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ

Προκειμένου να ελεγχθούν οι νεφρικές αρτηρίες ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε δίαιτα χαμηλού υπολείμματος για 2 μέρες πριν την μέρα της εξέτασης. Κατά τη δίαιτα αυτή αποφεύγονται γαλακτοκομικά, πράσινα λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και προτιμούνται κοτόπουλο, ψάρια, πατάτες, μακαρόνια, βραστά ή ψητά. Ο εξεταζόμενος πρέπει να παραμείνει νηστικός 8 ώρες πριν από την ώρα της εξέτασης.

Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας την προηγούμενη εξέταση.

 

TRIPLEX ΣΠΛΗΝΟΠΥΛΑΙΟΥ ΑΞΟΝΑ

Ο εξεταζόμενος πρέπει να υποβληθεί σε δίαιτα χαμηλού υπολείμματος για 2 μέρες πριν την μέρα της εξέτασης. Κατά τη δίαιτα αυτή αποφεύγονται γαλακτοκομικά, πράσινα λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και προτιμούνται κοτόπουλο, ψάρια, πατάτες, μακαρόνια, βραστά ή ψητά. Ο  εξεταζόμενος πρέπει να παραμείνει νηστικός 8 ώρες πριν από την ώρα της εξέτασης.

Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας την προηγούμενη εξέταση.

TRIPLEX ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ

Ο εξεταζόμενος πρέπει να υποβληθεί σε δίαιτα χαμηλού υπολείμματος για 2 μέρες πριν την μέρα της εξέτασης. Κατά τη δίαιτα αυτή αποφεύγονται   γαλακτοκομικά, πράσινα λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και προτιμούνται κοτόπουλο, ψάρια, πατάτες, μακαρόνια, βραστά ή ψητά. Ο εξεταζόμενος πρέπει να παραμείνει νηστικός 8 ώρες πριν από την ώρα της εξέτασης.

Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας την προηγούμενη εξέταση.

 

TRIPLEX ΛΑΓΟΝΙΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ

Ο εξεταζόμενος πρέπει να υποβληθεί σε δίαιτα χαμηλού υπολείμματος για 2 μέρες πριν την μέρα της εξέτασης. Κατά τη δίαιτα αυτή αποφεύγονται   γαλακτοκομικά, πράσινα λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και προτιμούνται κοτόπουλο, ψάρια, πατάτες, μακαρόνια, βραστά ή ψητά. Ο εξεταζόμενος πρέπει   να παραμείνει νηστικός 8 ώρες πριν από την ώρα της εξέτασης.

Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας την προηγούμενη εξέταση.

 

Υπηρεσίες Ακτινολογικού Εργαστηρίου

Ελάτε στο Διαγνωστικό μας Κέντρο για προσωποποιημένες φροντίδες υγείας.
Στο διαγνωστικό κέντρο «Ακτινοδιάγνωση & Κατ΄ Οίκον» στην περιοχή της Πεύκης, Μεσολογγίου 25 Τ.Κ. 15121, λειτουργεί εξειδικευμένο κέντρο Υπερήχων -Triplex.