Ακτινοδιάγνωση κατ’οίκον

Ψηφιακή ακτινογραφία Θώρακα στο σπίτι αποκλειστικά για Ασθενείς με Covid-19

Υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, άμεση παράδοση αποτελεσμάτων.

Κινητή ακτινολογική μονάδα στο σπίτι σας, αποκλειστική για ασθενείς με Covid-19

Σε Όλη Την ΑΤΤΙΚΗ – Καθημερινά,
Με Χαμηλό Κόστος

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γνωματευμένης Ακτινογραφίας από Ειδικό Ιατρό

Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την ασφάλεια όλων.

Αποκλειστικό αυτοκίνητο και προσωπικό μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό

Νέα υπηρεσία στην κατ΄ οικον εξυπηρέτηση για ασθενείς με covid-19 με ψηφιακές ακτινογραφίες και επιτόπου παράδοση αποτελεσμάτων. Με συνέπεια στην τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων από αποκλειστική ακτινολογική μονάδα, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασθενών με λοίμωξη του αναπνευστικού όπως την Covid-19.

Στην ασφάλεια του σπιτιού σας ακτινολογικός έλεγχος σε ψηφιακή μορφή με άμεση επικοινωνία και αποστολή των αποτελεσμάτων στο θεράποντα ιατρό. Στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε η «Ακτινοδιάγωση κατ’ οικόν» με αίσθημα ευθύνης, παρέχει την κάλυψη της ανάγκης σε ακτινολογικό έλεγχο και διάγνωση για την εξυπηρέτηση των ασθενών με covid-19.

Ψηφιακές ακτινογραφίες θώρακα άμεσα στον χώρο σας από το εξειδικευμένο μας προσωπικό στην βάση των εξατομικευμένων αναγκών σας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ασθενείς μας προσφέροντας:

  • Αμεσότητα στην πρόσβαση σε ψηφιακή ακτινογραφία και στους ασθενείς με covid-19 στην ασφάλεια του σπιτιού τους.
  • Αποκλειστική ακτινολογική μονάδα για περιστατικά της covid-19.
  • Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
  • Άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό και ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων.
  • Επιτόπου παράδοση των αποτελεσμάτων σε ψηφιακή μορφή.

Ισχύουν Επιπλέον Χιλιομετρικές Επιβαρύνσεις

Ειδικές τιμές σε :

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Η υγεία σας αποτελεί προτεραιότητά μας.

Η Ακτινογραφία θώρακα αποτελεί ένα αποτελεσματικό μέσο για την διάγνωση και παρακολούθηση των ασθενών με την λοίμωξη του Covid-19 στην κατ΄οικον νοσηλεία. Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις κατ΄οικον ακτινογραφίες, προσθέτουμε την παροχή εξυπηρέτησης σε ασθενείς με covid-19 για όλες τις ακτινογραφίες που χρειάζονται.

Ερχόμαστε στον χώρο σας με ξεχωριστή ακτινολογική μονάδα για τους ασθενείς με covid-19, ώστε να πραγματοποιήσουμε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλά, ψηφιακή ακτινογραφία θώρακα ή οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή ακτινογραφία επιθυμείτε. Το προσωπικό μας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα θα σας βοηθήσει και θα σας καθοδηγήσει στην λήψη των ακτινογραφιών, ενώ ο τεχνολογικά εξελιγμένος εξοπλισμός μας, σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Για το σκοπό αυτό έχουμε προμηθευτεί φορητή ψηφιακή μονάδα flat panel, κατάλληλο εξοπλισμό και νέο όχημα μεταφορών αποκλειστικά και ειδικά για τους ασθενείς με covid-19. Επίσης ο υγειονομικός μας εξοπλισμός αποτελείται από τις καλύτερες ποιοτικά φόρμες προστασίας (DuPont Tyvek 600 Plus ), ώστε να παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια τόσο στους ασθενείς μας όσο και στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας.

Παράλληλα συνεχίζουμε να παραδίδουμε επιτόπου γνωμάτευση στην ψηφιακή ακτινογραφία από το υπεύθυνο ιατρό ακτινολόγο της «Ακτινοδιάγνωσης κατ΄οικον» Κ. Μπαρλιά Χαρίλαο. Ακολουθώντας τις επιταγές τις σύγχρονης ακτινολογίας παραδίδουμε σε ψηφιακή μορφή την ακτινογραφία-CD και την αποστέλλουμε ηλεκτρονικά στο ασθενή μας και στον θεράποντα ιατρό του. Με γνώμονα τις υγειονομικές σας ανάγκες και με εγγύηση την πολύχρονη πείρας μας, σας εξασφαλίζουμε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ακτινογραφίες στο σπίτι για ασθενείς με Covid-19.

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακα στο σπίτι για Ασθενείς με Covid-19

  • Υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, άμεση παράδοση αποτελεσμάτων.