Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19

Νέα υπηρεσία στην κατ΄ οίκον εξυπηρέτηση για ασθενείς που έχουν νοσήσει από Κορωνοϊό:
«Ψηφιακή Ακτινογραφία θώρακος μετά από Κορωνοϊό στο σπίτι»

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19 11

Σε όλη την Αττική - Καθημερινά

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19 12

Με χαμηλό κόστος

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19 13

Επιτόπου Παράδωση Γνωματευμένης Ακτινογραφίας από Ειδικό Ιατρό

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19 14

Ακτινογραφία θώρακος μετά από Κορωνοϊό

Οι ασθενείς που έχουν νοσήσει με την Covid-19 αντιμετωπίζουν συχνά ένα ευρύ φάσμα φυσικών, κοινωνικών και ψυχολογικών συνεπειών, καθώς και λειτουργικούς περιορισμούς που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Τα παραπάνω μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές δυσκολίες και να επηρεάσουν την ευεξία και την ποιότητα ζωής των ασθενών καθώς ορισμένοι ασθενείς είτε νοσήσουν σοβαρά είτε ήπια, θα αντιμετωπίσουν μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου, ακόμη και μετά την αποθεραπεία τους.

Μερικά από το πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματα μετά από Κορωνοϊό περιλαμβάνουν:

  • Κούραση, αδιαθεσία και την λεγόμενη «Ομίχλη του εγκεφάλου»-γνωστική εξασθένηση
  • Βήχα και πόνο στο στήθος
  • Πονοκέφαλο
  • Αίσθημα παλμών και/ή ταχυκαρδία
  • Αρθραλγία και μυαλγία
  • Παραισθησία
  • Κοιλιακό πόνο

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν από την πνευμονία χωρίς μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες, η πνευμονία που σχετίζεται με την COVID-19 μπορεί να είναι σοβαρή. Ακόμα και μετά την ανάρρωση, η βλάβη στους πνεύμονες μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστικές δυσκολίες που μπορεί να χρειαστούν μήνες για να βελτιωθούν.

Σύμφωνα με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ακόμα και οι ασθενείς που νόσησαν με ήπια συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και παρέμειναν στο σπίτι τους, χρειάζεται να πραγματοποιήσουν μετά από 12 εβδομάδες ακτινολογικό έλεγχο με ακτινογραφία θώρακος (ταυτόχρονα με κλινική εκτίμηση και βασικό εργαστηριακό έλεγχο) και σε περίπτωση παθολογικής ακτινογραφίας θώρακος μετά από τον Covid-19 , χρειάζεται να γίνει πλήρης λειτουργικός έλεγχος του αναπνευστικού.

Άλλωστε, ασθενείς που εξακολουθούν να παρουσιάζουν συμπτώματα όπως βήχα ή χαμηλό κορεσμό O2 και μετά την αρνητικοποίηση του τεστ, όπως και ασθενείς που νόσησαν βαριά και νοσηλεύτηκαν, χρήζουν ελέγχου με ακτινογραφία θώρακα συντομότερα, μετά από 4 εβδομάδες.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ακτινογραφία θώρακος μετά από Κορωνοϊό βοηθά στην βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ασθενών με προβλήματα μετά από την νόσο Covid -19 μέσα από την συστηματική παρακολούθηση της εικόνας των πνευμόνων και αποτελεί απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο για τους θεράποντες ιατρούς.

Με βάση τις μελέτες περίπου το 40% των ασθενών που έχουν μολυνθεί από την νόσο covid νοσούν ασυμπτωματικά. Ακόμα και σε αυτούς που νοσούν ελαφρά η ακτινογραφία θώρακος μετά από Covid-19 μπορεί να αποκαλύψει ποιες βλάβες έχει προκαλέσει στον πνεύμονα η νόσος, μιας και μπορεί να δημιουργεί ινώσεις, αναπνευστική ανεπάρκεια και ουλές που μπορεί να παραμείνουν επηρεάζοντας μακροχρόνια την λειτουργία του οργάνου.

Στην «Ακτινοδιάγνωση Κατ’ Οίκον» εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ερχόμαστε στον χώρο σας με ασφάλεια ώστε να μειώσουμε την ταλαιπωρία των ασθενών που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Παράλληλα εξασφαλίζουμε το καλύτερο διαγνωστικό αποτέλεσμα για τους ασθενείς που χρειάζονται ακτινογραφία θώρακος στο σπίτι μετά από κορωνοϊό και βοηθάμε στην καλύτερη δυνατή διάγνωση και αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκαλεί η Long-Covid.

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος Κατ Οίκον μετά από COVID-19 15

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Ψηφιακή Ακτινογραφία θώρακος

Η ακτινογραφία θώρακος αποτελεί ένα βασικό διαγνωστικό εργαλείο για την εκτίμηση της υγειάς του ασθενή μετά από Covid-19 καθώς άμεσα και εύκολα δείχνει την εικόνα των πνευμόνων, της καρδίας και του θωρακικού τοιχώματος των ασθενών.

Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις ακτινογραφίες κατ’ οίκον, αλλά και ειδικά την εμπειρία που αποκτήσαμε εξυπηρετώντας εκατοντάδες ασθενείς με Covid-19 την περίοδο της πανδημίας, συνεχίζουμε παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε εξεταζόμενους που έχουν ήδη νοσήσει με κορωνοϊό και χρειάζονται ακτινογραφία θώρακος στο σπίτι, μετά από Covid-19.

Στην ασφάλεια του σπιτιού σας, ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος μετά από Covid-19, με άμεση επικοινωνία και αποστολή των αποτελεσμάτων στον θεράποντα ιατρό.

Στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε η «Ακτινοδιάγωση Κατ’ Οίκον» με αίσθημα ευθύνης, παρέχει την κάλυψη της ανάγκης σε ακτινολογικό έλεγχο στο σπίτι και παρακολούθηση με ακτινογραφίες θώρακος στο σπίτι σε ασθενείς που έχουν νοσήσει με Κορωνοϊό και έχουν την ανάγκη επανελέγχων ενώ αδυνατούν να μετακινηθούν.

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακα στο σπίτι για Ασθενείς μετά από Covid-19

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος στο σπίτι σημαίνει: